
Sendika temsilcilerinden Özgan’a ziyaret
Memur –Sen e bağlı sendikalar Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’ı makamında ziyaret ettiler.
Kozan’a yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Özgana teşekkür eden sendika temsilcileri aynı zamanda temsil ettikleri sendika üyeleri adına bazı istekler de bulundular. Özellikle Memurların genel isteği Kozan’da Memurlar için bir toplu konut (TOKİ) çalışmasının yapılması için girişimde bulunmasını istediler.
Diyanet-Sen ilçe başkanı Yusuf Kaplan ise camilerin temizliği için yardım isteğinde bulundu. Sendika temsilcilerinin ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu kaydeden Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, “Sendika temsilcilerinin isteklerini yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Biliyorsunuz Kozan’a 864 TOKİ binası yapıldı. Yetikili birimler ile görüşülüp tekrar TOKİ konutları yapılması için girişimlerde bulunuruz. Camilerin temizliği konusunda da gerekeni yapacağız” dedi.
Ziyarete Memur –Sen ilçe başkanı Zekeriye Büyümez, Sağlık -Sen ilçe başkanı Çağlar Çoban, Diyanet –Sen ilçe başkanı Yusuf Kaplan, Toç-Bir Sen -1 ilçe başkanı Beyhan Altıntaş, Toç Bir Sen-2 ilçe başkanı Bülent Tanrıverdi, Eğitim Bir -Sen ilçe başkanı Ahmet Sönmez, Bem Bir Sen ilçe başkanı Ali Atçıoğlu katıldı.
False