Ceyhan, Kozan ve İmamoğlu ilçelerinde 3 okul ve 5 dershanede çeşitli kamu kurumlarınca denetim yapıldı.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, üç ilçede faaliyet gösteren 3 okul ve 5 dershane, Emniyet, Çevre ve Şehircilik, Milli Eğitim, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Halk Sağlığı ile Sosyal Güvenlik Kurumu müdürlükleri, Büyükşehir Belediyesi ekipleri ve vergi müfettişlerinden oluşan yaklaşık 150 kişilik ekiple denetlendi.
Denetimler sonucunda hazırlanacak raporun ilgili kurumlara iletileceği, Adana Valiliğinin izniyle gerçekleştirilen denetimlerin devam edeceği öğrenildi.
Denetlenen dershane ve okulların Paralel Devlet Yapılanması’yla ilişkisi olduğu iddia ediliyor.
EKONOMİ
1 gün önceEKONOMİ
3 gün önceEKONOMİ
3 gün önceMANŞETLER
4 gün önceMANŞETLER
4 gün önceDÜNYA
4 gün önceMANŞETLER
7 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.