Sonay “Çocuklar olduğu sürece Cumhuriyet Baki kalacaktır”
Hem eğlendirdiler hem Atatürk’ü anlattılar
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Adana Şube Gençlik kolları üyeleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında çocuklara unutamayacakları bir eğlence sundu.
ADD Gençlik Kolları Başkanı Alihan Sonay ve Gençlik Kolları üyeleri, Akkapı ve Dağlıoğlu Mahallelerindeki çocukları Atatürk Parkı’nda doyasıya eğlendirdi.
Çocukları, Ulusal Egemenliği çocuklara armağan eden Atatürk’ü oyun oynayarak anlatmak için Atatürk parkına götüren ADD Gençlik Kolları üyeleri, burada hem oyun oynadılar hem de Atatürk’ü anlattılar.
ÇOCUKLAR KENDİLERİNE ARMAĞAN EDİLEN BAYRAMI DOYASIYA YAŞADILAR
ADD Gençlik Kolları üyeleri birbirinden farklı ve ilginç kıyafetlerle dikkat çekerken, çocuklar ise boyama ve değişik oyunlarla Atatürk’ün onlara armağan ettiği bayramı doyasıya yaşadılar.
ADD’li gençler çocuklara hediye verirken, bu mutlu anlara çocukların aileleri de ortak oldu.
CUMHURİYET ÇOCUKLARI OLDUĞU MÜDDETÇE ULUSAL EGEMENLİĞİMİZ BÂKİ OLACAKTIR
EKONOMİ
Az önceMANŞETLER
20 saat önceMANŞETLER
20 saat önceDÜNYA
20 saat önceMANŞETLER
4 gün önceDÜNYA
4 gün önceMANŞETLER
4 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.