Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, kardeşi Taylan Öztürk ve ile Fatma Gürsoy’un nikâhlarını kıydı.
Ceyhan Belediye Başkan Alemdar Öztürk’ün kardeşi Taylan Öztürk ile Fatma Gürsoy’un Bahçeli Tesisleri’ndeki düğün törenine çok sayıda davetli katıldı.
Genç çiftin nikâhını kıyan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, “İnsanın kendi kardeşinin nikâhını kıyması ayrı bir mutluluk veriyor. Kardeşim Taylan ve gelinim Fatma’ya bir ömür mutluluklar diliyorum. Rabbül Âlemin onları bir yastıkta kocatsın, mesut ve bahtiyar etsin.” dedi.
Genç çiftin nikâhını kıyan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, evlilik cüzdanını ise gelin Fatma Gürsoy’a verdi.
MANŞETLER
7 saat önceMANŞETLER
9 saat önceEKONOMİ
9 saat önceMANŞETLER
9 saat önceMANŞETLER
9 saat önceMANŞETLER
4 gün önceMANŞETLER
6 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.