Ceyhan Belediyesi Gecesi nedeniyle teravih çıkışı kentin üç büyük mahallesindeki camiilerinde, vatandaşlara ikram edilmek üzere 3 bin kişilik kandil Helvası ile gül suyu ikram edildi.
VAİZLER KUR’ANI KERİM TİLAVETİ SUNDULAR
Ceyhan Belediyesi geleneksel hale getirdiği Helvası ve gül suyu dağıtımını bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’nde de devam ettirdi. Kandilde dağıtılmak üzere özel olarak hazırlanan Helvalar Ceyhan’daki camilerde teravih namazı sonrası cemaate dağıtıldı.
Ceyhan’da tüm camiiler dolup taşarken yoğun katılımların olduğu camilerde vatandaşlar hep birlikte dua ederek din âlimleri. Vaizler. kur’anı kerim tilavetleri ile kadir gecesine özel sunumlar yaptılar.
Kandil Helvasını Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Başkan yardımcısı Murat Yürük, Mükremin, Kaya, Belediye meclis üyeleri, daire müdürleri ile Zabıta müdürü İlhan Çelik yaptı.
MANŞETLER
1 saat önceGÜNCEL
1 saat önceSAĞLIK
5 saat önceEKONOMİ
5 saat önceYEREL HABERLER
5 saat önceYEREL HABERLER
5 saat önceEKONOMİ
1 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.