8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenleyen Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları Başkanlığı, bu kapsamda 7 Mart Çarşamba günü Karataş Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumunu ziyaret etti.
Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Yılmaz ile birlikte ziyareti gerçekleştiren partili kadınları karşılayan Karataş Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü, Adalet Bakanlığının yazılı İzni olmadığı gerekçesi ile kadın hükümlüler ile görüştürülmelerinin mümkün olmadığını belirtti. Bunun üzerine cezaevi müdürü, iki psikolog ve bir sosyal hizmet uzmanı eşliğinde hükümlü kadınların çocukları ile görüşülerek çeşitli hediyeler verildi.
Hükümlü Kadınlara Karanfiller sunuldu
Hükümlü kadınlarla görüşememenin hüznünü yaşayan Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları üyeleri hep birlikte el sallayarak dikenli tellerin, yüksek duvarların ardına sevgilerimizi sunuyoruz dedi. Hükümlü kadınlar için getirdikleri karanfilleri cezaevi görevlileri aracılığıyla kadınlara ulaştırdılar.
YEREL HABERLER
1 gün önceMANŞETLER
9 gün önceDÜNYA
9 gün önceBİLİM VE TEKNOLOJİ DÜNYASI
9 gün önceDÜNYA
9 gün önceMANŞETLER
19 gün önceSAĞLIK
24 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.