Demiray Erül

Demiray Erül

18 Mayıs 1938 yılında İzmir’de doğdu. Sanat yaşamına Şehir Tiyatroları’nda başlayan Demiray Erül, uzun süre bu kurumda çeşitli oyunlarda birçok rolde yer aldı. Dans konusunda yetenekli olan sanatçı, tiyatro dışında kamera karşısına da geçerek sinema ve dizi filmlerde oynadı. Demiray Erül, aynı zamanda bir seslendirme sanatçısıdır.

Demiray Erül, son olarak başrollerinde Kutsi ve Yasemin Ergene’nin oynadığı, Doktorlar dizisinde Nihat Altındağ karakterini canlandırdı.
Filmografisi

2006-2008 Doktorlar – Nihat Altındağ
2006 Arka Sokaklar
2006 Köprü
2004 Cennet Mahallesi – Michael
2004 Kurtlar Vadisi
2003 Patron Kim
2001 Tatlı Hayat
2001-2002 Çiçek Taksi – Cevat
1998 İki Arkadaş
1997 Böyle mi Olacaktı
1996 Köşe Kapmaca
1989 İz Peşinde – Avukat Feridun
1986 Milyarder – Komise Asım
1986 Tarzan Rıfkı – Avukat İhsan

Sosyal Medyada Paylaşın:
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın