Emekli, dul ve yetimlerin maaşı Kurban Bayramı öncesinde ödenecek. Pazartesi gününden itibaren perşembeye kadar paralar yatacak Hükümet emekli, dul ve yetimler ile kamu işçisine bayram müjdesi verdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, emekli, dul ve yetim aylıklarının Kurban Bayramı’ndan önce ödeneceğini bildirdi. Buna göre, ödeme günü 1 ve 2 Ekim’de olanlar maaşlarını pazartesi alacak. 3 Ekim ödeme günü olanlara 30 Eylül Salı; 4 Ekim’dekilere 1 Ekim Çarşamba, 5 Ekim olanlara da 2 Ekim Perşembe günü ödeme yapılacak. Kamuda çalışan işçilerle ilgili de Resmi Gazetede bir karar yayımlandı. Buna göre, devlette çalışan işçilere ilave tediyeler de bayramdan önce ödenecek.
İŞÇİYE TEDİYE 2 EKİM’DE
Resmi Gazete’de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararına göre, 6772 Sayılı Kanun kapsamına giren kurumlarda çalışan işçilere 2014’te yapılacak ilave tediyenin birinci yarısının 2 Ekim’de, kalan bölümünün de 26 Aralık’ta ödenmesi kararlaştırıldı.
EKONOMİ
22 saat önceEKONOMİ
22 saat önceMANŞETLER
2 gün önceMANŞETLER
2 gün önceDÜNYA
2 gün önceMANŞETLER
5 gün önceDÜNYA
5 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.