İlçemiz Kozan’da işletmeciliğini Ziraat Mühendisi Pakize Sırkıntı’nın yapacağı Üstünpark düğün salonu ve çocuk oyun parkı düzenlenen görkemli bir açılış programı ile seçkin davetliler eşliğinde hizmete girdi.
Kozan Hoşkadem Camisi İmam Hatibi Abdurrahman Yılmaz’ın açılış duasını müteakiben üstün park işletme sahibi Pakize Sırkıntı yaptığı konuşmasında Üstünpark Düğün Salonu hakkında bilgi verdi ve katılan her kese teşekkür etti.
Açılış kurdalesini Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Belediye Başkanı Kazım Özgan, Proyokol üyeleri ve siyasi partilerin ilçe başkanları birlikte yaptılar.
Açılış töreninden sonra davetliler üst katlara çıkarak salonu gezdiler.
Kozan’a yeni bir anlayış ve hizmet ve yeni istihdam kazandıran Üstünpark Düğün Salonu ve Çocuk oyun parkı ayni anda 2 düğüne hizmet verebilecek ve alt kattaki çocuk oyun parkı ile çocukların kullanımına sunulacak.
AÇILIŞTAN KARELER