Ön liberoya yıldız bir ismi getirmek isteyen Galatasaray, Lucas Leiva’ya kavuşuyor. Liverpool’u ikna eden Galatasaray, 3 milyon Euro’luk bonservis bedeli ödemeye hazırlanıyor.
YILLIK 2.5 MİLYON EURO
Oyuncu cephesinde şu ana kadar sıkıntı yaşamayan Sarı-Kırmızılılar, artık ‘evet’ cevabını bekliyordu. Leiva’dan beklenen yanıt nihayet geldi. 29 yaşındaki yıldız Aslan olmayı kabul etti. Yönetimin, 3 yıllık bir sözleşme imzalayacağı Leiva’ya senelik 2.5 milyon Euro garanti ücret ödeyeceği öğrenildi.
3 HAFTA YOK
Öte yandan Liverpool’un geçen hafta Fleetwood ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanan ve 3 hafta sahalardan uzak kalacak olan Leiva’nın ABD’deki takım kampında tedavisi sürüyor. Durumunun korkulacak düzeyde olmadığı bilgisi de Galatasaray kulübüne ulaştırıldı. (Fanatik)
EKONOMİ
6 gün önceDÜNYA
8 gün önceMANŞETLER
8 gün önceMANŞETLER
8 gün önceDÜNYA
8 gün önceDÜNYA
8 gün önceMANŞETLER
8 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.