Seda Çetin

Seda Çetin

2 Ağustos 1984 yılında İstanbul’da doğdu. İlk olarak 1998 yılında Parçalanma projesinde Leyla karakteri ile oyunculuğa başlayan Seda Çetin, 1998-2004 yılları arasında Şemsi İnkaya ve Burçin Abdullah’ın oynadığı Üvey Baba dizisinde Lamia’nın ablası Semiha karakteri ile tanındı.

Üvey Baba dizisinden sonra 2003 yılında Kirve, 2004 yılında ise Mavi Rüya ve Cumhurbaşkanı Öteki Türkiye’de adlı dizilerde rol alan Seda Çetin, son olarak 2007 yılında Duvar adlı dizide Bahar karakterini canlandırdı.

Filmografisi

2007 Duvar – Bahar
2006 Yağmurdan Sonra – Nilüfer
2005 Yol Arkadaşları
2005 Beşinci Boyut – Suzan
2004 Mavi Rüya – Mine
2004 Cumhurbaşkanı Öteki Türkiye’de – Gülbahar
2004 Büyük Buluşma – Filiz
2003 Kirve
2002 Sır Kapısı – Sultan
2002 Sevgi Ana – Seçil
2000 Üvey Baba – Semiha
1998 Parçalanma – Leyla

Sosyal Medyada Paylaşın:
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın