2 Haziran İlköğretim Okulu Teknoloji ve Tasarım konulu serginin açılışında davetli olarak katılan KozanBilgi.Net Genel Yayın Yönetmeni Türkeş Manga, Protokolde bulunan Kozan Kaymakamı İzzettin Sevgilinin çağırması üzerine yanına giderek bir süre sohbet ettiler.
Trafo konusunda gerekli işlemlerin tamamlandığını belirten Kaymakam Sevgili, “Türkeş Bey, önümüzdeki hafta inşallah trafoyu yaptırarak okulunuzun elektrik sıkıntısını ortadan kaldıracağız” sizi kutluyorum dedi.
Okulla ilgili başka ihtiyaçları olup olmadığını soran Kaymakam Sevgili’ye KozanBilgi.Net Genel Yayın Yönetmeni Türkeş Manga “Sayın Kaymakamım sizlere çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza güzel bir imkân sundunuz Allah sizlerden razı olsun. Ben başkanlık görevimden okuldaki hoş olmayan davranışlardan, ilgisizlikten ve 3 yıldır emek verip bir okul kazandırmama rağmen hak etmediğim çirkin davranışlar nedeniyle istifa ettim. Gaziköyün çocuklarına hayırlı olsun” dedi.
Tören sırasında gerçekleşen bu sohbetten sonra Kaymakam Sevgili, “Türkeş Bey, Gelin detaylı görüşelim” dedi.
MANŞETLER
11 saat önceGÜNCEL
11 saat önceSAĞLIK
14 saat önceEKONOMİ
14 saat önceYEREL HABERLER
14 saat önceYEREL HABERLER
14 saat önceEKONOMİ
2 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.